پکیج گرمایشی 

لیست مقایسه محصولات

انصراف

زیرشاخه ها

پکیج شوفاژ

پکیج را می توان دستگاهی نامید که نقش موتورخانه مرکزی را برای یک واحد ساختمانی ایفا می کند. به عبارتی پکیج دستگاهی است که آب گرم بهداشتی و نیز آب گرم مورد نیاز مدار شوفاژ (رادیاتور، فن کویل و یا کویل آبگرم داکت اسپلیت) را برای یک واحد ساختمان تامین می کند. یک دستگاه پکیج برای کارکرد خود هم به گاز، هم به برق و هم فشار معینی از آب احتیاج...

1

پکیج شوفاژ

پکیج را می توان دستگاهی نامید که نقش موتورخانه مرکزی را برای یک واحد ساختمانی ایفا می کند. به عبارتی پکیج دستگاهی است که آب گرم بهداشتی و نیز آب گرم مورد نیاز مدار شوفاژ (رادیاتور، فن کویل و یا کویل آبگرم داکت اسپلیت) را برای یک واحد ساختمان تامین می کند. یک دستگاه پکیج برای کارکرد خود هم به گاز، هم به برق و هم فشار معینی از آب احتیاج دارد. پکیج ها با تعویض ژیگلور، امکان استفاده از گاز مایع را نیز دارا می باشند.

بنر پکیج شوفاژ

طرز کار پکیج

پکیج شوفاژ دارای دو مدار مجزا برای تولید آبگرم شوفاژ و آبگرم مصرفی می باشد. تنظیمات پکیج دارای دو حالت تابستانه و زمستانه می باشد. با قرار دادن دستگاه در حالت تابستانه، مدار شوفاژ غیر فعال می شود و فقط مدار آب گرم مصرفی در موقع نیاز فعال می شود. در حالت زمستانه، مدار شوفاژ به صورت دائم در حال تولید آبگرم می باشد و تنها زمانی که یکی از شیرهای آبگرم ساختمان را باز کنید، مدار شوفاژ قطع می شود. در این حالت، دستگاه الویت را به تولید آب گرم مصرفی داده و به مجرد بسته شدن شیر آب گرم مصرفی، مدار شوفاژ فعالیت خود را از سر می گیرد. فرآیند تولید آبگرم در پکیج هم برای مدار شوفاژ و هم برای آب گرم مصرفی بدین صورت است که با ایجاد جریان آب داخل لوله، سنسور جریان آب را تشخیص داده و بُرد الکترونیکی همزمان فرمان باز شدن جریان گاز و ایجاد جرقه را می دهد. سپس جرقه زن با ایجاد جرقه، مشعل را روشن می سازد. هنگامی که شعله روشن شد، الکترود یا همان سنسور تشخیص شعله، کار جرقه زن را متوفق می‌کند. آب با عبور از مبدل، گرم می شود. ترموستات دمای آب را بررسی می‌کند و بُرد الکترونیکی، جریان گاز را به اندازه و مطابق با دمای تنظیم شده دستگاه تنظیم کند. سنسور شعله خاموش شدن شعله را به بُرد اطلاع داده و بُرد فرمان قطع گاز را صادر می کند.

شماتیک طرز کار پکیج

قطعات اصلی پکیج:

  • بُرد الکترونیکی: مانند مغز دستگاه است و عملکرد سایر اجزا را با دستورات به موقع و ایمنی بالا کنترل می‌کند.
  • سنسور جریان آب: باز بودن شیر آب را اعلام می‌کند.
  • جرقه زن: با فرمان بُرد برای ایجاد شعله جرقه ایجاد می‌کند.
  • مبدل حرارتی: یک قطعه فلزی با پره‌ها و لوله باریک مارپیچ است که آب با عبور از آن گرم می شود.
  • الکترود تشخیص شعله: وجود شعله در محفظه احتراق را تشخیص می‌دهد تا درصورت نبود شعله، بُرد فرمان قطع جریان گاز را بدهد.
  • پمپ سیرکولاتور: گردش آب در مدار شوفاژ را انجام می دهد.
  • ترموستات: با کنترل دمای آب، به بُرد برای تنظیم میزان گاز ورودی به مشعل کمک می‌کند.

شماتیک قطعات پیکج

مزایای استفاده از پکیج:

  • مستقل بودن هر واحد در تنظیم سیستم گرمایشی
  • ابعاد کوچک و عدم نیاز به محوطه موتورخانه
  • راندمان بالا و مصرف بهینه گاز
  • هزینه اولیه و نیز هزینه نگهداری کمتر
  • ایمنی بالا
  • کارکرد بی صدا و آرام
  • حذف لوله کشی های رایزر و کلکتور و کاهش هزینه های ساختمان سازی

معرفی انواع پکیج

پکیج های شوفاژ رو برحسب موقعیت نصب می توان به پکیج دیواری و پکیج زمینی تقسیم کرد:

پکیج دیواری: معمولا در ظرفیت های 22000 الی 36000 وات هستند. معمولا بدون مخزن ذخیره آبگرم بهداشتی هستند؛ هرچند برخی برندها پکیج دیواری مخزن دار نیز تولید می کنند. مناسب برای استفاده در آپارتمان ها می باشند.

پکیج زمینی: معمولا در ظرفیت 36000 الی 170000 وات هستند. معمولا دارای مخزن ذخیره آبگرم بهداشتی می باشند. مناسب برای استفاده در ویلاها و خانه های بزرگ می باشند.

پکیج های شوفاژ را همچنین می توان براساس مکانیزم عملکرد نیز دسته بندی نمود. بر این اساس، پکیج ها به دو دسته پکیج دیجیتال و پکیج آنالوگ تقسیم می شوند. پکیج های دیجیتال دارای صفحه نمایش دیجیتال بوده که دما و فشار کاری دستگاه و نیز کدهای خطا را نشان می دهد. دسته بندی های دیگری نیز برای پکیج شوفاژ وجود دارد؛ مانند پکیج فن دار و پکیج بدون فن. دودکش استاندارد برای پکیج با قطر 15 سانتی متر و حداقل 3 متر ارتفاع مستقیم بدون زانو و انحراف در مسیر دودکش می باشد. چنین دودکشی دارای مکش طبیعی بوده و قابلیت خروج دود بدون نیاز به فن را دارد. برای این مدل دودکش می توان پکیج بدون فن در نظر گرفت. اما در صورت نقض هر کدام از شرایط فوق، نصب پکیج فن دار الزامی می باشد. با توجه به ایمنی بیشتر پکیج های فن دار و نیز اختلاف قیمت ناچیز پکیج های فن دار و بدون فن، امروزه تقریبا تمام پکیج های موجود در بازار فن می باشند و پکیج های بدون فن به ندرت یافت می شود. دسته بندی دیگر پکیج های شوفاژ بر اساس تعداد مبدل می باشد که بر این اساس، پکیج ها به دو دسته پکیج تک مبدل و پکیج دو مبدل تقسیم می شوند. در پکیج دو مبدل، مبدل اولیه و ثانویه به صورت سری تعبیه شده اند که آب ابتدا وارد مبدل اولیه شده و بعد از مبدل ثانویه عبور می کند. بنابراین این تصور که در پکیج دو مبدل، یک مبدل مخصوص مدار شوفاژ و یک مبدل مخصوص مدار آب گرم بهداشتی می باشد، اشتباه است. از آنجا که پکیج های دو مبدل از راندمان بالاتری برخوردار هستند و تقاضا برای آن ها بیشتر می باشد، امروزه بیشتر کارخانه ها فقط اقدام به تولید پکیج دو مبدل نموده و پکیج تک مبدل در بازار نادر می باشد. 

ظرفیت های مختلف پکیج:

واحد رایج برای معرفی ظرفیت های مختلف پکیج، کیلووات می باشد که بر این اساس، پکیج ها دارای ظرفیت 22 الی 170 کیلووات می باشند. بسته به مساحت واحد آپارتمانی، ظرفیت مناسب پکیج باید مورد استفاده قرار بگیرد. نصب پکیج با ظرفیت کمتر از نیاز آپارتمان، جدای از آن که نمی تواند بار گرمایشی مورد نیاز واحد را تامین کند، ممکن است با عدم گارانتی و ارائه خدمات توسط کارخانه تولید کننده مواجه شود. استفاده از پکیج های با ظرفیت بالاتر از نیاز آپارتمان، هیچ مزیتی نداشته و تنها موجب افزایش هزینه های مصرف سوخت می شود. در جدول زیر ظرفیت های مختلف پکیج دیواری و متراژهای مناسب برای هر دستگاه ارائه شده است:

ظرفیت (کیلووات)

حداکثر متراژ قابل استفاده (m²)

2280
24 یا 26120
28180
32 یا 36250

شما می توانید در این صفحه تصاویر، مشخصات فنی و قیمت به روز رسانی شده انواع پکیج های گرمایشی را در برندها، مدل ها و ظرفیت های مختلف مشاهده نمایید، آن ها را با یکدیگر مقایسه کنید و پس از کسب اطلاعات کامل نسبت به کالایی که به دنبال آن هستید، اقدام به خرید نمایید.

3
بیشتر