رادیاتور شوفاژ
رادیاتور برقی 16 پره آدیسان
توان 2500 وات مناسب محیط حداکثر 25 مترمربع تنظیم حرارت از 18 تا 31 درجه سانتیگراد
بیشتر موجود0 نقد(ها)رادیاتور دکوراتیو شیشه ای عمودی آنیت
آلومینیومی پروفیل بلوک 7 پره ارتفاع 1500 mm ، عرض 500 mm ضریب حرارتی کل بلوک 3045 Kcal/hr بدون محدودیت در انتخاب طرح روی شیشه به همراه شیر هواگیری، درپوش کورکن و بست دیواری
بیشتر موجود0 نقد(ها)رادیاتور برقی 14 پره آدیسان
توان 2000 وات مناسب محیط حداکثر 20 مترمربع تنظیم حرارت از 18 تا 31 درجه سانتیگراد
بیشتر موجود0 نقد(ها)رادیاتور دکوراتیو آنیت مدل پایونیر ورتیکال
آلومینیومی پروفیل بلوک 7 پره ارتفاع 1500 mm ، عرض 500 mm ضریب حرارتی کل بلوک 3150 Kcal/hr در سه رنگ سفید، مشکی و طلایی به همراه شیر هواگیری، درپوش کورکن و بست دیواری
بیشتر موجود0 نقد(ها)رادیاتور برقی 12 پره آدیسان
توان 1500 وات مناسب محیط حداکثر 15 مترمربع تنظیم حرارت از 18 تا 31 درجه سانتیگراد
بیشتر موجود0 نقد(ها)رادیاتور برقی 7 پره آدیسان
توان 1000 وات مناسب محیط حداکثر 10 مترمربع تنظیم حرارت از 18 تا 31 درجه سانتیگراد
بیشتر موجود0 نقد(ها)رادیاتور دکوراتیو آنیت مدل ونیز ورتیکال
آلومینیومی پروفیل بلوک 9 پره ارتفاع 1500 mm ، عرض 500 mm ضریب حرارتی کل بلوک 2000 Kcal/hr در سه رنگ سفید، مشکی و طلایی به همراه شیر هواگیری، درپوش کورکن و بست دیواری
بیشتر موجود0 نقد(ها)حوله خشک کن برقی آنیت مدل ونیز
آلومینیومی ابعاد 500 * 1000 mm 10 لوله در دو رنگ سفید و مشکی توان مصرفی 860 وات مجهز به ترموستات دیجیتال
بیشتر موجود0 نقد(ها)رادیاتور آنیت مدل سوپر لوکس
آلومینیومی پروفیل با پنل شیشه ای مصور بلوک 11 ، 14 و 17 پره ارتفاع 500 mm بدون محدودیت در انتخاب طرح روی شیشه به همراه شیر هواگیری، درپوش کورکن و بست دیواری
46,650,000 ریال موجودبیشتر موجود0 نقد(ها)حوله خشک کن برقی هافمن
14 لوله 80 * 50 سانتی متر توان 500 وات مناسب حمام حداکثر 7 مترمربع دو سال گارانتی
42,000,000 ریال موجودبیشتر موجود1 نقد(ها)رادیاتور آنیت مدل پایونیر برلیان
آلومینیومی پروفیل بلوک 7 ، 11 ، 14 ، 17 و 19پره ارتفاع 500 mm ضریب حرارتی هر پره 159 Kcal/hr در دو رنگ مشکی شاینی و نقره ای شاینی به همراه شیر هواگیری، درپوش کورکن و بست دیواری
بیشتر موجود0 نقد(ها)رادیاتور آنیت مدل پایونیر
آلومینیومی پروفیل بلوک 7 ، 11 ، 14 ، 17 و 19پره ارتفاع 500 mm ضریب حرارتی هر پره 159 Kcal/hr در سه رنگ سفید، مشکی و طلایی به همراه شیر هواگیری، درپوش کورکن و بست دیواری
بیشتر موجود0 نقد(ها)
زیرشاخه ها
رادیاتور شوفاژ
رادیاتور را می توان یک نوع مبدل حرارتی نامید که گرمای آبگرم تولید شده توسط موتورخانه یا پکیج را از طریق تماس سطحی با هوا به محیط داخلی ساختمان منتقل می کند. رادیاتورهایی که در سیستم گرمایشی شوفاژ مورد استفاده قرار می گیرند معمولا از جنس آلومینیوم و یا آلیاژ فولاد می باشند.
انواع رادیاتور شوفاژ
رادیاتورها را می توان بر اساس طراح...
1رادیاتور شوفاژ
رادیاتور را می توان یک نوع مبدل حرارتی نامید که گرمای آبگرم تولید شده توسط موتورخانه یا پکیج را از طریق تماس سطحی با هوا به محیط داخلی ساختمان منتقل می کند. رادیاتورهایی که در سیستم گرمایشی شوفاژ مورد استفاده قرار می گیرند معمولا از جنس آلومینیوم و یا آلیاژ فولاد می باشند.
انواع رادیاتور شوفاژ
رادیاتورها را می توان بر اساس طراحی ساخت به انواع رادیاتور پره ای و رادیاتور پنلی تقسیم کرد. رادیاتورهای پره ای معمولا ساخته شده از آلیاژ آلومینیوم می باشند و بر اساس قالب ریخته گری، با یکی از سه روش دایکست، پروفیل و سه تکه ساخته می شوند. رادیاتورهای دایکاست در کارخانه به صورت پره پره تولید شده و توسط مغزی به یکدیگر کوپل شده و به صورت بلوک های 5 پره، 7 پره و 10 پره به بازار روانه می شوند. از معروفترین رادیاتورهای دایکاست می توان به مدل های ترمو و کال ایران رادیاتور و یا مدل ایل پریمو بوتان اشاره نمود. قالب ریخته گیری رادیاتورهای سه تکه دارای یک قسمت بدنه پره و دو قسمت ابتدا و انتهای پره می باشد؛ این سه قسمت توسط چسب آهن به یکدیگر متصل شده و پره کامل را تشکیل می دهند که این پره ها توسط مغزی با هم کوپل شده و به صورت بلکو های 5 ، 7 و 10 پره روانه بازار می شود. از معروف ترین رادیاتور های سه تکه می توان به رادیاتور کلاسیک ساخت کارخانه گرمساز اشاره کرد. رادیاتورهای دایکاست و کلاسیک، در محل نصب، قابلیت کوبل شدن تا 20 پره را دارا می باشند (بیشتر از 20 پره، بعلت سرد ماندن پره های انتهایی توصیه نمی شود). رادیاتورهای پروفیلی قابلیت افزایش و کاهش تعداد پره را ندارند و از بوک های 5 الی 20 پره به بازار عرضه می شوند. قالب ریخته گری این رادیاتورها به صورت یک تکه در برگیرنده تمام پره ها می باشد. به عنوان مثال برای تولید رادیاتور پروفیلی 10 پره، از قالب ریخته گری 10 پره استفاده می شود و یک رادیاتور 10 پره یک تکه تولید می شود که قابلیت اضافه یا کم کردن پره را ندارد. رادیاتورهای پروفیلی ارزان ترین مدل رادیاتورهای آلومینیومی می باشد. از معروفترین رادیاتورهای پروفیلی موجود در بازار می توان به رادیاتور آلفام و یا رادیاتور مدل کریستال ایران رادیاتور اشاره نمود.
رادیاتورهای پنلی معمولا از آلیاژ فولاد ساخته شده اند. این رادیاتور ها دارای دو پنل توخالی هستند که توسط آبگرم پر می شوند. بین دو پنل هم کنوکتور قرار می گیرد که موجب افزایش سطح حرارتی می شود. رایج ترین نوع رادیاتورهای پنلی، دو کنوکتور می باشد؛ هرچند که برخی از کارخانه ها رادیاتور پنلی تک کنوکتور و سه کنوکتور نیز تولید می کنند. در ساخت رادیاتور های پنلی از ورق های با ضخامت 1.1 و یا 1.2 میلی متر فولاد استفاده می شود. رادیاتور های پنلی معمولا در بلوک هایی با طول 40 الی 200 سانتی متر به بازار عرضه می شوند.
نوعی دیگری از رادیاتور ها نیز وجود دارند که عمدتا در داخل حمام مورد استفاده قرار می گیرند؛ این گروه از رادیاتورها را با نام رادیاتور حوله ای و یا حوله خشک کن می شناسند. رادیاتورهای حوله را در ابعاد و مدل های مختلف و از آلیاژهای آلومینیوم، فولاد، کروم و استنلس استیل می سازند.
رادیاتور برقی نوع دیگری از رادیاتورهای شوفاژ می باشند که برای گرمایش نیازی به سیستم پکیج یا موتورخانه مرکزی ندارند. درون این رادیاتورها با روغن نسوز پر شده است و توسط المنت، از نیروی برق، گرما تولید می کنند. رادیاتورهای برقی معمولا دارای دو المنت بوده که هر یک با کلید مجزا در مدار قرار می گیرند. رادیاتورهای برقی معمولا دارای ترموستات، تایمر و فن می باشند. رادیاتورهای برقی در برندهای مختلف در سایزهای 5 الی 20 پره در بازار موجود می باشند.
اصطلاح آکس رادیاتور چیست؟
به فاصله مرکز لوله های رفت و برگشت رادیاتور اصطلاحا آکس گفته می شود. آکس استاندارد در ایران 50 سانتی متر می باشد. بر این اساس به رادیاتورهای با آکس کمتر از 50 سانتی متر، رادیاتورهای آکس کوتاه و به رادیاتورهای با آکس بیشتر از 50 سانتی متر، رادیاتورهای آکس بلند گفته می شود. از معروفترین مدل های رادیاتور آکس کوتاه می توان به ترمو 200 و کال 350 هر دو از تولیدات ایران رادیاتور اشاره نمود. رادیاتورهای آکس کوتاه معمولا در زیر پنجره نصب می شوند.
محاسبه مقدار رادیاتور مورد نیاز
در شهرهای مناطق معتدل نظیر تهران، با فرض عایق بندی مناسب ساختمان و تعداد و مساحت استاندارد پنجره ها، به ازای هر متر مربع از مساحت مفید اتاق، 100 کالری رادیاتور در نظر گرفته می شود. بر این اساس، کافیست تا مساحت اتاق را در عدد 100 ضرب نمایید و سپس با رجوع به کاتالوگ رادیاتور، حاصل ضرب را در ظرفیت رادیاتور برحسب کالری تقسیم نمایید تا مقدار رادیاتور مورد نیاز بدست آید. در جدول زیر میزان گرمای تولیدی توسط مدل های مختلف رادیاتور بر حسب کالری بیان شده است:
مدل رادیاتور | میزان گرمادهی بر حسب کالری |
---|---|
ترمو | 124 |
کال | 145 |
ایل پریمو | 157 |
هر متر رادیاتور پنلی | 1270 |
شما می توانید در این صفحه تصاویر، مشخصات فنی و قیمت به روز رسانی شده انواع رادیاتورها را در برندها و مدل ها مختلف مشاهده نمایید، آن ها را با یکدیگر مقایسه کنید و پس از کسب اطلاعات کامل نسبت به کالایی که به دنبال آن هستید، اقدام به خرید نمایید.
3