مشعل گازوئیلی ایران رادیاتور مدل JPE 80/2

برای آگاهی از قیمت تماس بگیرید

  • مشعل گازوئیل سوز
  • ظرفیت حراراتی 112000 الی 232000 kCal/hr
  • دو سال ضمانت، 10 سال خدمات پس از فروش

گارانتی مشعل گازوئیلی ایران رادیاتور مدل JPE 80/2

موجود

تولیدکننده
  • لوله استاندارد
  • لوله بلند

شما نمیتوانید بیش از 5 محصول را با هم مقایسه کنید
محصول با موفقیت به لیست مقایسه افزوده شد

مشعل گازوئیل سوز ایران رادیاتور مدل JPE 80/2

مشعل های گازوئیل سوز ایران رادیاتور بر اساس نوع کاربرد، دارای تنوع گسترده ای در ظرفیت حرارتی از 40،000 الی 4،000،000 کیلو کالری در ساعت می باشد. مشعل های ایران رادیاتور در ظرفیت های بالاتر از 400،000 کیلو کالری دارای نازل دو مرحله ای بوده و در ظرفیت های بالاتر از 700،000 کیلو کالری دارای تابلو کنترل (شامل کلید فیوز، کنتاکتور، بی متال، رله کنترل، لامپهای سیگنال و تجهیزات مربوطه) می باشند. دمپر مشعل های ایران رادیاتور در مدل های با ظرفیت کمتر از 600،000 kCal/hr بصورت دستی بوده و در ظرفیت های بالاتر از این، بصورت اتوماتیک می باشد. برق مصرفی الکتروموتور مشعل ایران رادیاتور گازی تا ظرفیت ۴۰۰ هزار کیلوکالری به صورت تکفاز و از ۴۰۰ هزار به بالا به سه فاز می باشد. تمامی مشعل های ایران رادیاتور دارای گواهینامه استاندارد ایران بوده و دارای 24 ماه گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش می باشد.

نحوه عملکرد مشعل های گازوئیل سوز ایران رادیاتور

اجزای اصلی مشعل های گازوئیلی ایران رادیاتور به شرح زیر می باشد:

الکتروموتور: عامل حرکت پمپ و بادزن است و از نوع آسنکرون با روتور القایی قفس سنجابی است.

بادزن (فن یا پروانه): بادزن مشعل ها از نوع گریز از مرکز (سانتریفوژ) است که بر روی محور موتور نصب می گردد. پروانه با حرکت موتور به حرکت در می آید و ذرات هوای بین پره ها را همراه فن به چرخش در می آورد. در اثر نیروی گریز از مرکز، هوا از لبه ی پره ها به داخل محفظه ی حلزونی شکل پرتاب می شود و به طرف محفظه احتراق هدایت می گردد. در اثر خارج شدن ذرات هوای بین پره ها، فشار بین آنها کاهش یافته و یک خلا نسبی در بین پره ها ایجاد می گردد. در نتیجه هوای موجود در مرکز بادزن به سمت پره ها حرکت می کند و به دنبال آن هوای خارج وارد پروانه می گردد. برای کنترل مقدار هوای بادزن در دهانه ی مکش آن یک دمپر قرار می دهند که تنظیم آن در مشعل های کوچک به صورت دستی و ثابت است ولی در مشعل های بزرگ به وسیله ی یک موتور کنترل شده که متناسب با مقدار سوخت کم و زیاد می شود .

پمپ گازوئیل : معمولا پمپ گازوئیل را در مشعل های فشار قوی به صورت دوار و یا چرخ دنده ای به صورت یک یا دو طبقه می سازند.
شیر برقی (شیر مغناطیسی): معمولا در مسیر عبور سوخت از پمپ به طرف نازل یک شیر برقی قرار می دهند تا در زمان خاموش بودن مشعل از نشت گازوئیل به داخل محفظه احتراق جلوگیری کند.
کوپلینگ: قطعه ای است که حرکت الکتروموتور را به پمپ منتقل می کند و معمولا از جنس پلاستیک است. در این قطعه یک لقی جزئی بین محور الکتروموتور و پمپ ایجاد می شود تا در لحظه ی راه اندازی اینرسی پمپ روی الکتروموتور نباشد و الکتروموتور راحت تر بتواند به حرکت در آید. در صورت گریپاژ کردن پمپ معمولا کوپلینگ می شکند و موتور هرز می شود. در نتیجه الکتروموتور از خطر سوختن محفوظ می ماند.
نازل : قطعه ای  است که گازوئیل را به صورت پودر به مقدار معین با چرخش با زاویه معین به شکل مشخص و به صورت تصفیه شده به داخل دیگ می پاشد. نازل ها تحت یکی از چهار زاویه ی 30 ، 45 ، 60 و 80 درجه سوخت را به داخل محفظه احتراق می پاشند که زاویه ی کم برای اطاقک احتراق عمیق و زاویه ی زیاد برای اطاقک احتراق کم عمق مناسب است.
تراس جرقه یک ترانسفورماتور جرقه باید ولتاژ خیلی زیادی را تولید کند تا باعث ایجاد قوس الکتریکی بین دو الکترود شود.
الکترودهای جرقه: الکترودهای جرقه از جنس فولاد ضد زنگ ( استیل ) و با روپوش چینی هستند. محل نصب الکترود ها در بالا و جلوی نازل است. همین که سوخت پودر شده ی در حال چرخش از نازل خارج شود با هوای متلاطم عبور کرده از شعله پخش کن مخلوط می شود؛ این مخلوط توسط جرقه ی بین سر الکترودها مشتعل می گردد.
شعله پخش کن: قطعه ای است که سر راه ورود هوا به محفظه احتراق قرار می گیرد و آن را خلاف جهت چرخش سوخت به چرخش در می آورد تا باعث اختلاط هرچه بهتر سوخت و هوا گردد.

چشم الکتریکی: نوعی مقاومتی الکتریکی است که بر اثر تابش نور به آن مقدار مقاومتش کم می شود و بالعکس. از این خاصیت برای کنترل شعله در مشعل های گازوئیلی و بعضی مشعل های گازی استفاده می شود.
بدنه ی مشعل: بدنه ی اغلب مشعل های گازوئیلی و گازی از نوع چدن ریخته گری است که قطعات مختلف مشعل بر روی آن نصب می گردد.

نمودار مشعل گازوئیلی ایران رادیاتور مدل JPE 80/2

در بین افرادی که در گذشته در زمینه تاسیسات فعالیت داشتنه اند مرسوم بوده که مشعل های گازوئیلی را بر اساس میزان مصرف سوخت، نامگذاری می کردند. بدین صورت که مشعل هایی را که مصرف سوخت آن ها بین یک تا سه گالن در ساعت بوده را اصطلاحا مشعل 1 تا 3 می نامیدند؛ به همین ترتیب مشعل ها در گروه های 3 تا 5 و 5 تا 7 نیز قرار می گرفتند. مشعل گازوئیلی ایران رادیاتور مدل JPE 80/2 با دامنه حرارتی 112000 الی 232000 کیلو کالری بر ساعت در گروه مشعل های سه تا پنج قرار گرفته و مناسب برای استفاده در موتورخانه ساختمانهایی با متراژ بنای کمتر از 1200 متر مربع می باشد. همچنین، مشعل گازوئیلی JPE 80/2 ایران رادیاتور جهت استفاده در دیگ ها، پکیج های زمینی و هیتر های 230000 کیلوکالری مناسب بوده که قابل استفاده در نانوایی ها با تنور سنتی و تنور مکانیزه، تولید آبگرم جهت شستشو در خشکشویی ها و اتوشویی ها و همچنین شستشوی خطوط تولید کارخانجات مواد غذایی می باشد.

ابعاد مشعل گازوئیلی ایران رادیاتور مدل JPE 80/2

راهنمای خرید

خرید از لئو تهویه به صورت ثبت آنلاین سفارش بر روی سایت و یا سفارش از طریق تماس تلفنی می باشد.

  • شماره تماس جهت دریافت مشاوره رایگان و ثبت سفارش تلفنی : 77614958-021 (پاسخگو در ساعات کاری: شنبه الی چهارشنبه 9 الی 19 و پنجشنبه 9 الی 14)
  • ثبت سفارش آنلاین در هر ساعت از شبانه روز و بدون تعطیلی امکان پذیر می باشد.

 چنانچه شما ساکن تهران و یا توابع تهران می باشید، لئو تهویه برای شما امکان تسویه در محل را در نظر گرفته است. بدین صورت که کالای درخواستی شما بهمراه فاکتور خرید به نشانی شما ارسال و پس از دریافت سفارش خود می توانید وجه آن را پرداخت می نمایید. در مورد سایر شهرها نیز ارسال کالا از طریق باربری های سراسر کشور انجام می پذیرد. با این تفاوت که ارسال کالا بعد از تسویه کامل صورت می پذرید.

مشعل
JPE 80/2
ایران رادیاتور
ایران
24 ماه گارانتی + 10 سال خدمات پس از فروش
گازوئیل
200،000 الی 300،000 کیلو کالری
11.2 - 23.2
تک مرحله
240 W تکفاز
TF 701
Electronic / 2*7 kV / 35 mA
Photo cell
"1.8
Suntec AS47C

محصولات مشابه